top of page

NIEUW

BUITENHAARDEN EN BBQ'S

ZOVEEL MEER DAN VUUR...

Elk seizoen kunnen genieten van de tuin.

Met de buitenhaarden van Haarden de la Meilleure haalt u

sfeer en warmte in de tuin en komen de verhalen vanzelf.

Ontdek in onze toonzaal ook de keramische BBQ EGGS.

De top onder de bbq's - om van te watertanden...

HAARDVUUR

& GRILL

tole download.png

Met de buitenhaarden van Haarden de la Meilleure kan je oneindig geniet met vrienden in de tuin tijdens de lange winteravonden. Deze stalen sfeermakers brengen vuur naar buiten en warmte in het hart.

Tegelijk kan je de haard gebruiken voor een lekkere BBQ, tepanyaki of zelfs raclette. De op maat gemaakte accessoires zorgen voor het gebruiksgemak.

Ontdek deze buitenhaarden in onze showroom.

STOERE

BUITENHAARDEN

Logo_ZenoProducts_DEF-alleen-wit1-e14182

De tuinhaarden van Zeno Products® zijn gemaakt van Cor-ten A staal (ook wel Cortenstaal genoemd) en uitermate geschikt als terrasverwarming.

 

Cor-ten A staal roest niet vanzelf door. De mooie roodbruine oxidelaag stopt het verder roesten.

 

Eigenschappen van de Zeno Tuinhaarden:

- voorzien van een aslade

- een gelamineerde achterwand

- compatibel met de Zeno Grill

- maatwerk en rookkanaal mogelijk voor diverse modellen

- Dutch design

Met de Zeno Grill creëert u een snelle BBQ!

VUURSCHALEN 

OP SOKKEL

Hou je van de zomer en outdoor cooking dan is deze vuurschaal met sokkel écht iets voor jou. Je kan de vuurschaal gewoon gebruik om je aan op te warmen maar je kan de bakplaat ook gebruiken om al je gerechten klaar te maken. Het unieke design maakt van dit veelzijdig kooktoestel een blikvanger op je terras.

De vuurschaal en de sokkel zijn gemaakt van Corten staal. Deze roeststaal beschermt het metaal en wordt nog mooier wanneer het wordt blootgesteld aan de weerselementen. De vuurschaal en de sokkel worden geroest geleverd en kunnen door dit Corten staal niet doorroesten. Toch let je in het begin best op want door regen,… kunnen er roestvlekken op de ondergrond te recht komen.

 

Dit gezellig outdoor kooktoestel kan je zowel gebruiken voor een intieme avond met vrienden als voor een groot familiefeest.

Brandt het hout in de vuurschaal dan heeft de vuurschaal een gezellige warmte af. Hierdoor kan je zelf in de winter buiten genieten en koken. De vuurschaal is erg efficiënt aangezien de hitte niet zomaar in de lucht verdwijnt maar maximaal wordt opgenomen door de vuurschaal. Die vuurschaal straalt de hitte vervolgens uit naar zijn omgeving.

FEEST

OP DE ROOSTER

primo-logo-tag_orig.png

Dit is de Roll Royce onder de BBQ's.

 

Aan iedereen die het “buiten koken” als een enige ervaring ziet en zijn tuin beschouwt als zijn eigen speciale plaatsje om te relaxen en te ontsnappen aan het jachtige bestaan, een plaats waar ruimte is voor hem en zijn familie, aan de “outdoor chef” die zijn kookfantasieën de vrije loop wilt geven boven een hout-gestookt vuur, maar ook aan de weekend griller die er van houdt om voor familie en vrienden een lekkere gezellige BBQ te organiseren geniet van de Amerikaanse vindingrijkheid, van het vakmanschap en de onafhankelijke spirit, gun uzelf een extraatje: gun jezelf een keramisch BBQ EGG.

Diverse modellen en alle accessoires beschikbaar in onze toonzaal.

HAARDEN de la MEILLEURE  I Buitenhaarden en BBQ's

bottom of page