top of page

HOUTCASSETTES

De nieuwe generatie inbouwhaarden is zowel sober en functioneel als praktisch en esthetisch, en nog veel meer... 

 

Zijn zuivere lijnen, zijn grote glazen deur en uiterste soberheid maken er een decorelement van dat prachtig past in alle schouwmantels en om het even welk interieur.

 

Maar laat u niet misleiden! Deze eenvoud is slechts schijn.

Ons gamma inbouwcassettes bevat de meest innovatieve technologie voor een optimaal rendement en voldoet aan de strengste milieunormen.


STÛV 6

NIEUW
n_company_225_logo_stuv.jpg
dovre_logo.png

Deze esthetische, ecologische en zuinige inbouwhaard, die de naam “6” kreeg verwijzend naar de vorm van zijn profiel, biedt uw leefruimte een opmerkelijke en persoonlijke toets.

 

De Stûv 6, met zijn opmerkelijk breed zicht op het vuur en zijn compactheid, kan gemakkelijk worden geïnstalleerd in elk schoorsteentype.

 

Wilt u uw inbouwhaard van de vorige generatie vervangen of uw haard ten volle benutten, dan kunt u met de Stûv 6 evolueren naar een performantere en milieuvriendelijke oplossing.

MODERNE

INBOUWCASSETTES

01-Logo-BG-1 (1).jpg
n_company_225_logo_stuv.jpg
dovre_logo.png

Houtcassetttes worden door sommige als milieuonvriendelijk beschouwt. Dat is onterecht.

 

De moderne houthaarden die geproduceerd worden voldoen aan strenge Europese normeringen.

 

Houtcassettes van tegenwoordig hebben een sterk ontwikkelde verbrandingstechniek.

 

Wanneer men stookt met goed brandhout op een verantwoorde manier, dan vindt er een zeer propere verbranding plaats in de houthaard. Er is dan een minimale milieubelasting. De moderne houthaarden hebben ook een hoog rendement en efficiëntie. Een houthaard met een hoog vermogen is dus zeker in staat om niet enkel voor sfeer te zorgen, maar ook om de hele woning te verwarmen.

HAARDEN de la MEILLEURE  I Realisaties zeggen meer dan woorden...

bottom of page