top of page

ELEKTRISCHE HAARDEN

Elektrische sfeerhaarden kunnen in praktisch elke ruimte worden ingebouwd of geplaatst.

Een netstroomaansluiting is voldoende, en rookgasafvoer is niet nodig. De werking is eenvoudig, veilig en duurzaam.

Genieten van haardvuur is dichterbij dan u misschien denkt. Laat u aangenaam verrassen door het levensechte vlammenspel van een elektrische sfeerhaard!

KALFIRE 

E-one logo.png
NIEUW

Genieten van duurzaam en milieuvriendelijk vuur.

De Kalfire E-one maakt het mogelijk. De E-one werkt namelijk volledig elektrisch, maakt geen gebruik van fossiele brandstoffen en heeft nul emissie (zero emission).

 

Daarnaast heeft de haard ook nog eens een laag energieverbruik. Deze duurzame lijn zetten we door tot in de kleinste details. Zo is onder andere de verpakking van de E-one duurzaam geproduceerd en zorgen we voor een efficiënt design en fabricage proces.

 

U kiest met de Kalfire E-one dus niet alleen voor een zuinige, maar vooral ook voor een duurzame, milieuvriendelijke haard.

E-one logo.png

Inbouwmodel

NIEUW

De Kalfire E-one 100F is het inbouwmodel uit de E-one serie. Dankzij de strakke belijning en compacte inbouwmaten is dit frontmodel uitermate geschikt voor inbouw in maatwerk interieurbouw. Denk bijvoorbeeld aan een kastenwand in een woonkamer, restaurant of hotellobby.

 

Dankzij het royale glasoppervlak van 100 x 37 cm is er altijd optimaal zicht op het vuur en de realistische keramische houtstammenset. Mede dankzij de regelbare sfeerverlichting in de haard zorgt dit ervoor dat de E-one dé blikvanger is in elk interieur; ook als de haard is uitgeschakeld. Optioneel kan het inbouwmodel worden uitgevoerd met verwarming: Atmos Heating.

Kalfire E-one vrijstaand.jpg
Kalfire E-one.jpg
E-one logo.png

Vrijstaand model

NIEUW

Het vrijstaande E-one model, de Kalfire E-one 100F FR is rondom afgewerkt in een strakke stalen behuizing en past daardoor moeiteloos in elk type interieur, van modern tot klassiek en van landelijk tot industrieel. En omdat deze haard daarnaast ook nog eens heel eenvoudig te plaatsen én verplaatsen is kunt u ook na een verhuizing, verbouwing of ander gebruik van ruimtes blijven genieten van deze haard.

 

Net als het inbouwmodel kan voor het interieur gekozen worden uit een vlakke of design bodem en Single of Dual HD Flame technology.

NOG MEER KEUZE

IN ONZE SHOWROOM 

Dimplex logo I Haarden Delameilleure.png
logo-faber.jpg
fero_logo.png

De niewe generatie sfeerhaarden zijn elektrisch, maar gaan verder door de illusie van levensecht vuur te creëren; van een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Een haardvuur brengt sfeer, rust en behaaglijkheid.

Haarden de la Meilleure is dé specialist in het domein van elektrische sfeervuren en investeert veel tijd in onderzoek naar deze alternatieve sfeerbron.

 

Kom langs in toonzaal en ontdek het breedste aanbod aan elektrische haarden dat je kan vinden. 

HAARDEN de la MEILLEURE  I Elektrische haarden

bottom of page