ELEKTRISCHE HAARDEN

Elektrische sfeerhaarden kunnen in praktisch elke ruimte worden ingebouwd of geplaatst.

Een netstroomaansluiting is voldoende, en rookgasafvoer is niet nodig. De werking is eenvoudig, veilig en duurzaam.

Genieten van haardvuur is dichterbij dan u misschien denkt. Laat u aangenaam verrassen door het levensechte vlammenspel van een elektrische sfeerhaard!

KALFIRE 

NIEUW

Genieten van duurzaam en milieuvriendelijk vuur.

De Kalfire E-one maakt het mogelijk. De E-one werkt namelijk volledig elektrisch, maakt geen gebruik van fossiele brandstoffen en heeft nul emissie (zero emission).

 

Daarnaast heeft de haard ook nog eens een laag energieverbruik. Deze duurzame lijn zetten we door tot in de kleinste details. Zo is onder andere de verpakking van de E-one duurzaam geproduceerd en zorgen we voor een efficiënt design en fabricage proces.

 

U kiest met de Kalfire E-one dus niet alleen voor een zuinige, maar vooral ook voor een duurzame, milieuvriendelijke haard.

Inbouwmodel

NIEUW

De Kalfire E-one 100F is het inbouwmodel uit de E-one serie. Dankzij de strakke belijning en compacte inbouwmaten is dit frontmodel uitermate geschikt voor inbouw in maatwerk interieurbouw. Denk bijvoorbeeld aan een kastenwand in een woonkamer, restaurant of hotellobby.

 

Dankzij het royale glasoppervlak van 100 x 37 cm is er altijd optimaal zicht op het vuur en de realistische keramische houtstammenset. Mede dankzij de regelbare sfeerverlichting in de haard zorgt dit ervoor dat de E-one dé blikvanger is in elk interieur; ook als de haard is uitgeschakeld. Optioneel kan het inbouwmodel worden uitgevoerd met verwarming: Atmos Heating.

Kalfire E-one vrijstaand.jpg
Kalfire E-one.jpg

Vrijstaand model

NIEUW

Het vrijstaande E-one model, de Kalfire E-one 100F FR is rondom afgewerkt in een strakke stalen behuizing en past daardoor moeiteloos in elk type interieur, van modern tot klassiek en van landelijk tot industrieel. En omdat deze haard daarnaast ook nog eens heel eenvoudig te plaatsen én verplaatsen is kunt u ook na een verhuizing, verbouwing of ander gebruik van ruimtes blijven genieten van deze haard.

 

Net als het inbouwmodel kan voor het interieur gekozen worden uit een vlakke of design bodem en Single of Dual HD Flame technology.

NOG MEER KEUZE

IN ONZE SHOWROOM 

De niewe generatie sfeerhaarden zijn elektrisch, maar gaan verder door de illusie van levensecht vuur te creëren; van een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Een haardvuur brengt sfeer, rust en behaaglijkheid.

Haarden de la Meilleure is dé specialist in het domein van elektrische sfeervuren en investeert veel tijd in onderzoek naar deze alternatieve sfeerbron.

 

Kom langs in toonzaal en ontdek het breedste aanbod aan elektrische haarden dat je kan vinden. 

HAARDEN de la MEILLEURE  I Elektrische haarden

HAARDEN & HAARDWANDEN

Haarden de la Meilleure is dé specialist in de plaatsing en integratie van houthaarden, gashaarden, stijlschouwen en haardwanden in een interieur.

 

Ontdek diverse stijlen in onze moderne belevingstoonzaal in Maldegem en ervaar onze passie voor vuur en design.

 

Haarden de la Meilleure levert een 360° service, van ontwerp tot uitvoering: we vervaardigen en bewerken alle materialen in onze eigen ateliers. Het hele productieproces organiseren en coördineren we volledig in eigen beheer. Op die manier heeft u slechts 1 aanspreekpunt en kunnen wij de kwaliteit van onze realisaties steeds garanderen.  

 

Ons ongeëvenaard vakmanschap is uw garantie voor het zorgeloos bouwen en onderhouden van uw haarden.

NUTTIGE LINKS

OPENINGSUREN TOONZAAL

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

10:00 - 12:00  13:30 - 18:30

10:00 - 12:00  13:30 - 18:30

10:00 - 12:00  13:30 - 18:30

10:00 - 12:00  13:30 - 18:30

10:00 - 12:00  14:00 - 17:00

Gesloten

TOONZAAL & ADMINISTRATIE

SOCIALE MEDIA

  • White Facebook Icon

HAARDEN de la MEILLEURE BVBA

Koning Albertlaan 6

9900 MALDEGEM

T +32 (0)50 71 29 53

info@delameilleure.be

Ond. nr.: BE 0456.014.519

©2021 Haarden Delameilleure