top of page

Welkom bij Haarden de la Meilleure,

ga zitten, wij zorgen voor vuur...

De reflectie van uw persoonlijkheid

en stijl in unieke haardconcepten

Onze stijladviseurs gidsen u door de vele mogelijkheden en maken een ontwerp zodat uw haard het karakter krijgt dat u wenst. Houdt u van een landelijke stijl of verkiest u een strak design? Wij beantwoorden uw stijleisen met een topdesign! Bovendien zorgen onze vakkundige technici voor een  afwerking volgens de regels van de kunst. 

Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring in het realiseren van architecturale haardconcepten. Daarvoor werken wij enkel met topmerken die de gezelligheid en het comfort leveren waar u op rekent. In onze showroom bespreken wij samen met u de verschillende stijlen en materialen die mogelijk zijn. Bovendien verliezen wij hierbij de belangrijke technische aspecten niet uit het oog. Daarna gaan onze binnenhuisarchitecten aan de slag en maken zij voor u een 3D - studie.

Haarden de la Meilleure streeft ernaar vernieuwende concepten te creëren met ultieme haardbelevingen. U zal zeker aangenaam verrast zijn door onze creativiteit, coördinatie en persoonlijke aanpak. Wij maken graag tijd voor u in onze showroom, bij voorkeur na afspraak met één van onze binnenhuisadviseurs.

Van de eerste vonk tot jouw persoonlijke vuurbeleving

Over ons

Haarden de la Meilleure is een ervaren familiebedrijf gespecialiseerd in het zorgeloos bouwen, vakkundig installeren en minutieus onderhoud van alle soorten haarden en kachels.

We zijn dé partner voor zij die zoeken naar kwaliteit en een aantrekkelijk design aangepast aan éénieders smaak in symbiose met het gewenste interieur.

Onze ongeëvenaarde drang naar innovatie en technische kennis is de ultieme toegevoegde waarde voor de meest veeleisenden onder onze klanten.

Voor vuur met karakter

Thuiskomen in een gezellig en warm huis maakt iedereen gelukkig. Dankzij onze jarenlange ervaring inspireren wij je zowel op technisch als op creatief vlak.

In onze ruime toonzaal maak je kennis met een groot gamma aan haarden en systemen. Spring vrijblijvend binnen met jouw ideeën of met het plan van je architect. Onze eigen bekwame vakmensen staan je bij van ontwerp tot 

Jouw gids 

naar pure gezelligheid

Alle materialen en stijlen zijn mogelijk. Daarom vertrekken we vanuit jouw wens en begeleiden we je naar het vuur dat bij jou past!

Heb je al een plan? Schitterend, dan werken we het tot in de puntjes voor je uit.

 

Heb je al een idee maar nog geen plan? Geen probleem, wij vertalen jouw idee naar een tastbaar ontwerp.

 

Heb je nog geen idee? Dan gidsen wij je graag door onze toonzaal op zoek naar de vuurbeleving die aansluit bij jouw behoeften, want wij zijn er voor jou!

bottom of page