GESLOTEN GASHAARDEN

De gashaarden van Haarden de la Meilleure zijn modulair opgebouwd,

zodat u een haard kunt samenstellen die helemaal aansluit op uw smaak.

 

Op de vaste basishaard kunnen allerlei toevoegingen worden gedaan, zoals verschillende inbouwkaders, achterwanden, de Symbio lichtmodule, ITC-besturing met de gratis app, ontspiegeld glas en nog veel meer.

 

Wat is uw idee van de ideale haard?  

DESIGN

GASHAARDEN

Met een gashaard va Haarden de la Meilleure heeft u de vuurbeleving van echt houtvuur gecombineerd met optimaal electronisch en digitaal bedieningsgemak.

 

Deze moderne haarden hebben u veel te bieden. Levensechte vlammen, strak design, gebruiksgemak en een hoog rendement.

 

Een gashaard van Haarden de la Meilleure is een verrijking van uw interieur en altijd de perfecte vertaling van uw persoonlijke smaak.

BELEEF

de la MEILLEURE

Er is niets sfeervoller en rustgevender dan een mooi haardvuur. De gesloten gashaarden van Haarden de la Meilleure hebben een vuurbeeld dat nauwelijks van een authentiek open haardvuur is te onderscheiden.

Dat is grotendeels te danken aan de branders die wij gebruiken. U heeft de keuze uit een 3D-brander en een prestigebrander. Het vuurbeeld maken we nog realistischer met echte vonken die uit het vuur opstijgen.

 

Met speciale led-verlichting creëren we een warmkleurige gloed onder de keramische houtstammen. Dat maakt het plaatje compleet.

 

Het zicht op dit moois moet maximaal zijn. Clear View noemen we dat. Daarom zijn ombouw en inbouwlijsten zeer strak en minimalistisch. Alle aandacht gaat naar het sfeervolle vuur.

 

Puur genieten.

TECHNOLOGISCH

COMFORT

Een gashaard staat voor sfeer én gemak.

Zeker bij Haarden de la Meilleure

 

U bedient uw gashaard gemakkelijk vanuit uw fauteuil via een afstandsbediening. Met één druk op de knop zet u de haard aan of uit en regelt u de hoogte van de vlammen.

 

De afstandsbediening kan optioneel vervangen of aangevuld worden door modules voor besturing via uw smartphone, tablet of domoticasysteen

 

Naast bedieningsgemak heeft onderhoudsgemak prioriteit bij Haarden de la Meilleure. Om het onderhoud van uw gesloten gashaard zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij onze gashaarden uitgerust met het gepatenteerde Easy Door System. Het reinigen van het glas van uw haard is nog nooit zo eenvoudig geweest.

HAARDEN de la MEILLEURE  I Laat je inspireren door onze gashaarden...

HAARDEN & HAARDWANDEN

Haarden de la Meilleure is dé specialist in de plaatsing en integratie van houthaarden, gashaarden, stijlschouwen en haardwanden in een interieur.

 

Ontdek diverse stijlen in onze moderne belevingstoonzaal in Maldegem en ervaar onze passie voor vuur en design.

 

Haarden de la Meilleure levert een 360° service, van ontwerp tot uitvoering: we vervaardigen en bewerken alle materialen in onze eigen ateliers. Het hele productieproces organiseren en coördineren we volledig in eigen beheer. Op die manier heeft u slechts 1 aanspreekpunt en kunnen wij de kwaliteit van onze realisaties steeds garanderen.  

 

Ons ongeëvenaard vakmanschap is uw garantie voor het zorgeloos bouwen en onderhouden van uw haarden.

NUTTIGE LINKS

OPENINGSUREN TOONZAAL

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

10:00 - 12:00  13:30 - 18:30

10:00 - 12:00  13:30 - 18:30

10:00 - 12:00  13:30 - 18:30

10:00 - 12:00  13:30 - 18:30

10:00 - 12:00  14:00 - 17:00

Gesloten

TOONZAAL & ADMINISTRATIE

SOCIALE MEDIA

  • White Facebook Icon

HAARDEN de la MEILLEURE BVBA

Koning Albertlaan 6

9900 MALDEGEM

T +32 (0)50 71 29 53

info@delameilleure.be

Ond. nr.: BE 0456.014.519

©2021 Haarden Delameilleure